Venstre - Så ved du, det bli'r til noget

Valgene i 2013 og 2017


Leif Meyer Olsen

Leif Meyer Olsen, Venstres gruppeformand


Ved kommunalvalget 21. november 2017 er jeg nr. 3 på Venstres kandidatliste. Venstre har igen en stærk kandidatliste med hele 19 velkvalificerede kandidater. Samtlige 7 nuværende KB-medlemmer genopstiller, og lige som for 4 år siden er der en række helt nye kandidater på listen. Så vi ser frem til, i de kommende 4 år at leve op til vores slogan.

Venstre Glostrup - Vi gør visioner til virkelighed

Ved kommunalvalget i 2013 var jeg nr. 2 på Venstres liste, hvor borgmester John Engelhardt var naturlig spidskandidat. Venstre havde et stærkt og bredt kandidatfelt på 16 med en kombination af 4 erfarne KB-medlemmer og en række yngre, friske kandidater.

Vælgerne belønnede Venstre for de opnåede resultater i 2010-2013, for den friske og utraditionelle valgkamp samt for det valgprogram, der tænkes gennemført i 2014-2017. Så overraskende for mange opnåede Venstre 7 mandater. Dansk Folkeparti fik 3 mandater, socialdemokraterne 7, SF 1 og Enhedslisten hver 1. Dermed kunne John Engelhardt fortsætte som borgmester.

Oppositionen fik tilbudt formandsposten i Børne- og Skoleudvalget, næstformandsposten i Miljø- og Teknikudvalget samt næstformandsposten i Glostrup Forsyning A/S. Det var socialdemokraterne ikke tilfredse med, så de nøjedes med at tage næstformandsposten i Glostrup Forsyning A/S. Så kunne Venstre og Dansk Folkeparti fordele de øvrige poster. Besynderligt nok ønskede socialdemokraterne ikke stemme på deres egen borgmesterkandidat, hvorfor John Engelhardt blev valgt med 10 stemmer mod 2 for Peter Sørensen. Socialdemokraterne stemte blankt. Venstres kommunalbestyrelsesmedlemmer var nu: John Engelhardt, Leif Meyer Olsen, Sophie Dahl Brohus, Piet Papageorge, Lars Thomsen, Lise Henriksen og Ina-Maria Nielsen. Desværre afgik Lise Henriksen ved døden i oktober 2014, og Lise blev erstattet af Ole Møller Andreasen.

Sammen med Dansk Folkeparti udfærdigede Venstre en 35 punkts plan for, hvad vi ønskede at gennemføre i perioden 2014-2017. Vi kan med tilfredshed konstatere at 1 punkt er udsat, 5 er under gennemførelse og 29 punkter er gennemført.

Venlig hilsen
Leif Meyer Olsen
Civiløkonom, HD i Regnskabsvæsen'Rettidig omhu bør også gælde for kommunens økonomi'

Copyright © 2005-2017 Leif Olsen · Webudvikling www.molnit.info